No
21/02/20

COMMUNITY SUPPORTER

 

Een zwitsers zakmes, zo kan je de collega waarnaar we op zoek zijn, het best omschrijven.

Geen dag ziet er hetzelfde uit, en dat is maar goed ook, want we maken deel uit van een dynamische omgeving én beweging.

No
16/01/20

CoderDojo Belgium (www.coderdojobelgium.be) is een non-profit organisatie dat gratis codeer workshops (Dojo’s genaamd) organiseert in België voor kinderen tussen 7 en 18 jaar oud. Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers.

No
16/01/20

CoderDojo Belgium is een non-profit beweging die gratis bijeenkomsten organiseert voor jongeren van 7 tot 18 jaar om in clubverband te leren programmeren. Dojo’s worden volledig opgezet door vrijwilligers. Zij treden op als mentors die de deelnemers coachen.

No
21/10/19

Op zaterdag 19 oktober werd de Antwerpse Permeke bibliotheek helemaal ingepalmd door een enthousiaste menigte programmerende meisjes.

No
05/09/19

Sinds juli 2019 heeft CoderDojo Belgium een nieuwe community lead voor Vlaanderen. Toen Sarah Tertyschnikow bij ons voor de deur stond, wisten we meteen dat we onze nieuwe community lead gevonden hadden.

No
20/06/19

6 Jaar geleden werd CoderDojo Belgium uit de grond gestampt! Wat vliegt de tijd wanneer het plezant is! Met meer dan 130 Dojo’s over het hele land en 1400 jongeren die zich elke maand weer in het programmeren verdiepen, kunnen we nog moeilijk ontkennen dat programmeren gewoon KEI COOL is!

No
29/04/19

Jong digitaal geweld een podium bieden, dat is waar het bij Coolest Projects Belgium allemaal om draait. Het resultaat is een knotsgekke technologiebeurs die elk jaar aan populariteit wint.

No
12/04/19

CoderDojo Belgium vzw is een nationale beweging die kinderen en jongeren in contact wil brengen met de wondere wereld van ICT. We doen dat door maandelijks op meer dan 130 locaties programmeerworkshops (ook wel Dojo’s genoemd) te organiseren.

No
19/10/18

Op zaterdag 13 oktober kon je in de Antwerpse bibliotheek Permeke deelnemen aan een programmeerworkshop met een glitterrandje. CoderDojo Belgium organiseerde er namelijk CoderDojo 4 Divas, een gratis programmeerevent uitsluitend voor meisjes.

Deelnemen aan CoderDojo