No
12/06/20

Het langverwachte moment is aangebroken… We hebben deze week groen licht gekregen om onze Dojo's opnieuw op te starten en de activiteiten te hervatten, hoera!

Yes
14/04/20

AANDACHT AANDACHT JONGE MAKERS EN CODERS!

Misschien hebben jullie het wel al gehoord: Coolest projects Belgium gaat door! Wij herhalen: Coolest Projects Belgium gaat door! Weliswaar met een lichtjes aangepast concept en online maar met evenveel goesting!

 

Yes
31/03/20

Het corona virus dwingt ons allemaal gezellig thuis te blijven. Maar het dwingt ons niet op onze luie krent! Zo mogen we niet alleen nog wandelen en fietsen als we voldoende afstand houden van elkaar maar is er gelukkig ook nog geen verbod om leuke nieuwe dingen te maken of programmeren.

Yes
12/03/20

Naar aanleiding van de door het Ministerie van Volksgezondheid aangekondigde maatregelen, ter bestrijding van de Covid-19-crisis in België, willen we jullie op preventieve wijze informeren over de voorzorgsmaatregelen die in de komende weken binnen de Dojo’s genomen dienen te worden.

No
21/02/20

COMMUNITY SUPPORTER

 

Een zwitsers zakmes, zo kan je de collega waarnaar we op zoek zijn, het best omschrijven.

Geen dag ziet er hetzelfde uit, en dat is maar goed ook, want we maken deel uit van een dynamische omgeving én beweging.

No
16/01/20

CoderDojo Belgium (www.coderdojobelgium.be) is een non-profit organisatie dat gratis codeer workshops (Dojo’s genaamd) organiseert in België voor kinderen tussen 7 en 18 jaar oud. Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers.

No
16/01/20

CoderDojo Belgium is een non-profit beweging die gratis bijeenkomsten organiseert voor jongeren van 7 tot 18 jaar om in clubverband te leren programmeren. Dojo’s worden volledig opgezet door vrijwilligers. Zij treden op als mentors die de deelnemers coachen.

No
21/10/19

Op zaterdag 19 oktober werd de Antwerpse Permeke bibliotheek helemaal ingepalmd door een enthousiaste menigte programmerende meisjes.

No
05/09/19

Sinds juli 2019 heeft CoderDojo Belgium een nieuwe community lead voor Vlaanderen. Toen Sarah Tertyschnikow bij ons voor de deur stond, wisten we meteen dat we onze nieuwe community lead gevonden hadden.

Deelnemen aan CoderDojo