Activiteiten voor vrijwilligers

Omdat we onze vrijwilligers willen bedanken voor hun belangeloze inzet en enthousiasme organiseren we voor hen een aantal exclusieve events.

DojoCon

Eén keer per jaar organiseren we conferentie voor en door onze vrijwilligers. Dit is hét moment om van elkaar te leren en te netwerken.

Tijdens dit event worden alle vrijwilligers uitgenodigd om kennis op te doen van elkaar of van interessante sprekers die aanwezig zijn.

DojoCon 2023

Coach Café

Om onze vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen en om hen de kans te geven elkaar beter te leren kennen willen we hen zoveel mogelijk kans geven om elkaar te kunnen ontmoeten.

Elke maand gaan we op zoek naar boeiende sprekers of inspirerende locaties voor ons Coach Café, waar er voldoende gelegenheid is om te netwerken.

Bootcamp

Onze vrijwilligers delen enorm veel kennis, dus wij willen hen ook graag de kans geven om nieuwe kennis op te doen. Daarom organiseren wij ook Bootcamps waarbij vrijwilligers de kans krijgen om hun skills te verruimen.

Zo worden er Bootcamps georganiseerd over programmeertalen en nieuwe technologieën, maar ook over de organisatie van je dojo.

Wil je zelf een bootcamp geven, of heb je een interessant idee? Spreek ons dan zeker aan.

Thank You Day

Thank You Day is een dag waarbij alle vrijwilligers met hun partner en kinderen worden uitgenodigd, om hen allemaal te bedanken! Want vrijwilligers zijn vraagt ook tijd en engagement van de partner en de kinderen. Dus willen we graag iedereen in de bloemetjes zetten en samen een leuke dag beleven.