Laptops doneren

Wat geweldig dat je overweegt om CoderDojo Belgium te ondersteunen! Als non-profitorganisatie hebben we altijd behoefte aan hulp.

Eén van onze grootste behoeften is het beschikbaar stellen van laptops aan onze Ninja's tijdens de Dojo's. Niet elk kind beschikt over een eigen laptop om mee te brengen naar de Dojo. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gedoneerde laptops die we kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat alle kinderen gelijke toegang hebben tot de digitale leerervaringen die we bieden. Jouw steun in de vorm van laptopdonaties zou ons enorm helpen om dit te realiseren.

We hebben een samenwerking met Ondernemers voor een warm België (OVWB), onze partner voor het inzamelen en verwerken van gedoneerde laptops. Als je laptops hebt die met wifi kunnen verbinden en je bent van plan om ze met pensioen te sturen, overweeg dan om ze aan ons te schenken.

Je kunt je gedoneerde laptops inleveren op een locatie bij jou in de buurt nadat je je hebt aangemeld via de onderstaande knop. Als je van plan bent om meer dan 10 laptops te doneren, kunnen we ook regelen dat ze bij jou worden opgehaald. Het is belangrijk dat je enkel via deze link de aanvraag doet. Enkel dan komen de laptops bij ons terecht.

Dankzij jouw bijdrage kunnen we meer jonge talenten de kans geven om te leren programmeren en digitale vaardigheden te ontwikkelen.

Laptops doneren